Prefab kelders

1

Op grond van kwaliteit: Prefab kelders van Leenen Steengoed

Kiest u voor een kelder van Leenen Steengoed, dan kiest u voor een kelderleverancier met 30 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van kelders.

De prefab kelders zijn leverbaar in talloze maten en uitvoeringen. Door de gegarandeerde waterdichtheid en korte levertijd zijn de kelders steeds populairder geworden. U als particulier, aannemer of installateur kunt erop vertrouwen dat in overleg met onze adviseurs wij u een kelder leveren die voldoet aan uw wensen.

De standaard types met een vloeroppervlak tot ca. 25 m² en een inhoud tot 46.000 liter zijn leverbaar met of zonder dek. De prefab kelders uit de “Basic” serie zijn het voordeligst geprijsd. Maatwerk is in verhouding iets duurder maar kan in sommige gevallen bouwtechnisch prijsgunstiger zijn als een standaard uitvoering.

Kiest u voor een maatwerk kelder dan bepaalt u zelf:

de lengte, breedte en hoogte van de kelder
- betondikte van dek, vloer en wanden
- eventuele opties te voorzien in kelder, al dan niet door klant zelf aangeleverd
- maximale breedte 450 cm en maximale lengte ca. 1150 cm
- inwendige maten altijd in een veelvoud van 5 cm
 
In demeeste gevallen worden de kelders als niet dragende constructie toegepast. Als de kelder dragend wordt toegepast dienen de belastingen op de kelder door een constructeur getoetst te worden op haalbaarheid. Desgewenst brengen wij extra voorzieningen aan.

Wat uw wensen ook zijn, Leenen Steengoed levert u een kelder die optimaal past in uw project!.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers op info@leenensteengoed.nl of bel 0493-491457

Telefonisch contact Prefab

Telefoon: 0493-491457
Fax: 0493-493827

Maandag t/m vrijdag
08.00 tot 18.00 uur.

Zaterdag - gesloten

  volg ons ook op twitter