Industriële kelders - Maatwerk

1

Maatwerk

Steengoed in Maatwerk
Er kunnen situaties zijn waarbij onze standaard afmetingen niet toegepast kunnen worden en waar maatwerk het enige alternatief is.

Onze maatwerk kelders kunnen worden uitgevoerd met een inwendige breedte- en lengtemaat in veelvoud van 5 cm
- Dikte van wanden, vloer en dekplaat kunnen in onderling overleg worden bepaald, evenals het aanbrengen van eventuele doorvoeren
- Bij installatie putten is het raadzaam de doorvoeren aan te leveren zodat deze waterdicht ingestort kunnen worden
Als de putten gebruikt gaan worden als calamiteitenput is er de mogelijkheid voor het aanbrengen van een coating of hoogwaardige HDPE lining
 
Grote maatwerk kelders:
Wij produceren met regelmaat grote prefab kelders. De maximaal te transporteren breedte is dan ca. 447 cm en lengte ca. 1150 cm.

Een goede bereikbaarheid van de bouwlocatie is bij deze grote afmeting van groot belang. In uitzonderlijke situaties is een grotere maatvoering bespreekbaar.
 
Statische berekeningen:
Meestal wordt er door de gemeentelijke instanties een statische berekening vereist. Tegen een vooraf te bepalen tarief kan als alle belastingen zijn aangeleverd een statische berekening in pdf vorm of als boekwerk worden aangeleverd.

U kunt erop rekenen dat Leenen Steengoed er alles aan zal doen, om uw prefab kelder aan uw eigen specifieke wensen te laten voldoen.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers op info@leenensteengoed.nl of bel 0493-491457

Telefonisch contact Prefab

Telefoon: 0493-491457
Fax: 0493-493827

Maandag t/m vrijdag
08.00 tot 18.00 uur.

Zaterdag - gesloten

  volg ons ook op twitter