Prefab woonhuiskelders - Afwerking

1
Afwerking
 
De kelders worden middels bekistingpanelen gestort. Hierdoor zijn aan het oppervlak van de wanden kleine naden en bekistingstoppen zichtbaar. Deze kunnen d.m.v. diamantschuren vlak gemaakt worden. De keldervloer is lichtjes ruw en dient een nabewerking in de vorm van een smeer- of tegelvloer.
 
Tegelwerk
Als u de kelder gaat betegelen moeten de wanden eerst worden ontvet met water- verdunde ammoniak. In alle hoeken van de kelder dilatatie voegen aanbrengen i.v.m. uitzetting bij temperatuurwisselingen.
 
Muurverf
Als u de wanden wilt voorzien van een muurverf dan deze afwassen met een waterverdunde ammoniak of d.m.v. diamantschuren. Kies in overleg met uw schilder een muurverf die geen schimmelvorming veroorzaakt bij hoge luchtvochtigheid.
 
Stucen 
Als u de wanden wilt voorzien van stuc dan deze afwassen met een waterverdunde ammoniak. Kies in overleg met uw stucadoor een stuc die geen schimmelvorming veroorzaakt bij hoge luchtvochtigheid.
 
Heeft u interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers op info@leenensteengoed.nl of bel 0493-491457

 

Telefonisch contact Prefab

Telefoon: 0493-491457
Fax: 0493-493827

Maandag t/m vrijdag
08.00 tot 18.00 uur.

Zaterdag - gesloten

  volg ons ook op twitter