Van idee tot realisatie. Prefabkelder.nl

Kennismaking

Samen bespreken we uw wensen. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag en denken mee over een plaatsing en wijzen daarbij op alle belangrijke aspecten, typeringen en opties die u hebt bij prefabkelder.nl. Daarbij focussen we ons op de wensen van de klant.

Offertefase

Aan de hand van de eerste kennismaking maken wij een offerte, toegesneden op uw wensen. Elke offerte is maatwerk en bij elk project wordt de best mogelijke oplossing aangeboden. Doordat we op maat gemaakte kelders kunnen aanbieden passen onze kelders altijd in ieders bestektekening.

Planning & realisatie

Wanneer beide partijen tevreden zijn en van beide partijen een akkoord, gaan we de uitvoering voorbereiden.  In overleg met u, maken we een planning voor de uitvoering. Prefabkelder.nl zorgt ervoor dat het plaatsen van de kelder binnen de planning van de totale bouwwerkzaamheden past. Daarbij zorgen we dat we flexibel zijn en zo nodig snel met u mee kunnen bewegen. Door de ruimschootse ervaring met grote en kleine projecten, zijn onze medewerkers gewend aan opleverdeadlines en komt u tijdens de uitvoering nooit voor verrassingen te staan.