Garages

1
Prefab garages
 
Prefab garages van Leenen Steengoed zijn vervaardigd van hoog waardig beton, technisch geperfectioneerd, vele malen beproefd en in alle details doordacht. Door het veelzijdige aanbod aan afmetingen, kleuren en uitvoering kunnen prefab garages van Leenen Steengoed optisch aan elke omgeving en nagenoeg aan al uw persoonlijke wensen aangepast worden. De garages worden sleutelklaar met een gesloten vloer afgeleverd en snel en probleemloos geplaatst. Ze kunnen direct in gebruik genomen worden en bieden uw auto een effectieve bescherming tegen diefstal en beschadiging, zonnestralen en vorst.

De prefab betonnen garages en bergingen kunnen na plaatsing door u als klant worden voorzien van een lessenaar- of zadeldak. Deze dakconstructies worden niet door ons uitgevoerd, wel is er de mogelijkheid schroefhulzen te voorzien t.b.v. muurplaatverankering.

Een zeer praktische oplossing voor mensen met twee auto’s is de dubbele garage. Deze is ook uitermate geschikt voor andere doeleinden zoals hobby-, werk- of opslagruimte. Voor grote wooncomplexen vormen rijengarages van Leenen Steengoed een optimale oplossing. Zij kunnen bijvoorbeeld als ruimtebesparende binnenplaats aangelegd worden. De garages zijn ook te gebruiken als vuurwerkopslagboxen of chemische kluizen.
 
Heeft u interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers op info@leenensteengoed.nl of bel 0493-491457

Telefonisch contact Prefab

Telefoon: 0493-491457
Fax: 0493-493827

Maandag t/m vrijdag
08.00 tot 18.00 uur.

Zaterdag - gesloten

  volg ons ook op twitter