Putafdekkingen bij Prefabkelder.nl

Putafdekking Centerfix

Putafdekking met deksel beton/gietijzer, type N 352 NB-R “Centerfix”, bestaande uit gietijzeren vierkante omranding met méérvoudige verankeringsnokken, verankerd aan de aangestorte betonvoet, voorzien van een uitsparing voor vergrendelingsmogelijkheid en geleverd met gietijzeren rond massief deksel met  een tweezijdige rubberoplegging / opsluiting. De putafdekking is geschikt voor verkeersklasse D400 kN.

Putafdekking P Ecoh

Deze nodulair gietijzeren GJS 500-7 klasse D400 afdekkingen zijn zeer geschikt voor schachten en putten in wegen en parkeerterreinen met een hoge verkeersintensiteit. De ronde kaders zijn zo ontworpen dat ze perfect opgenomen kunnen worden in asfalt verhardingen en de vierkante uitvoering is perfect geschikt voor opname in klinker bestratingen tot meer dan 12 cm dikte.

                        

De afdekkingen zijn allen voorzien van een hoogwaardige SBR rubber oplegging voor een gegarandeerde rammelvrije uitvoering en zeer geschikt voor drukke verkeerszones. Door hun hoge gietijzeren afwerkingsgraad en hun milieuvriendelijke productie methode zullen deze putafdekkingen de norm verleggen.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers op info@leenensteengoed.nl of bel 0493-491457