Ovale vergaarbekkens

De ovale vergaarbekkens van Leenen Steengoed zijn bijzonder geschikt voor opslag van regenwater of in de agrarische sector voor het opvangen van spoelwater en/of meststoffen (HSR beton). De vergaarbekkens zijn leverbaar met een inhoud van 2.000 tot 20.000 liter klasse A15 kN (voetgangersverkeer). Indien uitgevoerd met een verzwaarde dekplaat zijn de vergaarbekkens bestand tegen verkeersbelasting B125 kN (licht autoverkeer). Zie plaatsings- en gebruiksvoorschriften voor de juiste keuze vergaarbekken/dekplaat. Nieuw in het gamma is de 20.000 liter uitvoering geschikt voor zware verkeersbelasting D400 kN.

De putten kunnen onderling gekoppeld worden waardoor een oneindige bufferhoeveelheid gerealiseerd kan worden. In de putten kunnen PVC in-/uitlaat moffen worden ingestort op iedere gewenste positie.

Ook leverbaar met geïntegreerde TRIDENT regenwaterfilter met aanzuigleiding. Putten worden dan geleverd onder de naam Multitank. Vraag onze verkopers voor technische gegevens.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers op info@leenensteengoed.nl of bel 0493-491457