Smeerkelders bij Prefabkelder.nl

Smeerkelders voor de particulier

Smeerkelder type SMP B is speciaal ontwikkeld voor de doe-het-zelver. Een gegarandeerd waterdicht betonelement dat plaatsing klaar op de bouwplaats aangeleverd wordt en garant staat voor een flinke kosten- en tijdsbesparing. Vaak kan het plaatsen van de kostbare bronbemaling vervallen. Immers plaatsing kan direct nadat grondwerk is gegraven. Voor dit type zijn ook verschillende roosters beschikbaar.


Smeerkelders voor garagebedrijven

Voor smeerkelders die belast worden door middel zware gewichtsklasses, zoals bijvoorbeeld personenauto’s, heeft Leenen Steengoed twee series smeerkelders in het assortiment.

Smeerkelder type SMP C is speciaal ontwikkeld voor garagebedrijven. Een gegarandeerd waterdicht betonelement dat plaatsing klaar op de bouwplaats aangeleverd wordt en garant staat voor een flinke kosten- en tijdsbesparing. Vaak kan het plaatsen van de kostbare bronbemaling vervallen. Immers plaatsing kan direct nadat grondwerk is gegraven. Dit type is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo kan gekozen worden voor elementen waar bij één of twee zijdes open zijn en welke gecombineerd kunnen worden tot grotere smeerkelder. Deze smeerkelder is ook geschikt voor de doe-het-zelver die op zoek is naar een grotere smeerkelder.


Smeerkelder serie Basic SM, deze smeerkelder is leverbaar in verschillende lengtes, hebben een inwendige breedte van 120 cm en een  inwendige hoogte van 160 cm. De vloerplaat is 12 cm, de wanden zijn 12 cm en een eventuele dekplaat is 12 cm dik. Om opdrijving te voorkomen wordt de kelder standaard uitgevoerd met een flens rondom. In de bovenrand van smeerkelder worden stekeinden ingestort om de kelder aan de vloer vast te storten.

Industriële smeerkelders

Voor smeerkelders die belast worden met hoge gewichten, zoals bijvoorbeeld door vrachtverkeer of agrarische voertuigen, heeft Leenen Steengoed twee series smeerkelders in het assortiment.

Type SMP D is een smeerkelder bestaande uit losse prefab elementen die gecombineerd kunnen worden tot één waterdichte smeerkelder.

Smeerkelder serie Construct SM, deze smeerkelder is leverbaar in verschillende lengtes, hebben een inwendige breedte van 120 cm en een  inwendige hoogte van 160 cm. De vloerplaat is 15 cm, de wanden zijn 16 cm en een eventuele dekplaat is 12 cm dik. Om opdrijving te voorkomen wordt de kelder standaard uitgevoerd met een flens rondom. In de bovenrand van smeerkelder worden stekeinden ingestort om de kelder aan de vloer vast te storten.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers op info@leenensteengoed.nl of bel 0493-491457