Industriële smeerkelders

Voor smeerkelders die belast worden met hoge gewichten, zoals bijvoorbeeld door vrachtverkeer of agrarische voertuigen, heeft Leenen Steengoed twee series smeerkelders in het assortiment.

Type SMP D

Deze smeerkelder bestaat uit losse prefab elementen die gecombineerd kunnen worden tot één waterdichte smeerkelder. De elementen worden onderling verbonden d.m.v. draadstangen en spanmoeren. Doordat de kopwanden voorzien zijn van een rubberrand ontstaat een waterdicht geheel. Optioneel kan ook een element worden toegepast waar een remtestmodule ingebouwd kan worden.

Smeerkelder serie Construct SM

Deze smeerkelder is leverbaar in verschillende lengtes, hebben een inwendige breedte van 120 cm en een  inwendige hoogte van 160 cm. De vloerplaat is 15 cm, de wanden zijn 16 cm en een eventuele dekplaat is 12 cm dik. Om opdrijving te voorkomen wordt de kelder standaard uitgevoerd met een flens rondom. In de bovenrand van smeerkelder worden stekeinden ingestort om de kelder aan de vloer vast te storten.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers op info@leenensteengoed.nl of bel 0493-491457