Watermeterputten bij Prefabkelder.nl

Heeft u een watermeterput voor buitenopstelling nodig van Brabant Water dan kunnen wij u deze geheel volgens de geldende voorwaarden van Brabant Water aanbieden.
We leveren onze watermeterputten in heel Nederland, dus zoekt u een watermeterput voor één van onderstaande waterleidingbedrijven, dan kunnen we u ook van dienst zijn:

  • Dunea
  • Evides
  • Oasen
  • PWN
  • Vitens
  • Waterbedrijf Groningen
  • Waterleidingmaatschappij Drenthe (WMD)
  • Waternet
  • WML (Limburgs Water)

Leenen Steengoed heeft in zijn assortiment watermeterputten geschikt voor woonhuis-, kleinbedrijven en industriële aansluitingen.

Budget serie watermeterputten

Wij hebben voor de gangbare huis- en kleine bedrijfsaansluitingen tot QN10 budgetwatermeterputten ontwikkeld die voldoen aan de eisen van Brabant Water. Deze serie staat normaliter op voorraad en is derhalve snel leverbaar. Deze put is eveneens voorzien van een aluminium traanplaatdeksel, klimbeugels en een geïsoleerde beloopbare tussendeksel.
De put wordt voorzien van twee “Beulco” doorvoeren waarop het waterbedrijf de leidingen kan aansluiten.

Industriële watermeterputten

Deze putten zijn geschikt voor industiële projecten en zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. De putten worden geheel in hoogwaardig zelfverdichtend gewapend beton geproduceerd. Wij leveren deze putten met 10 jaar waterdichtheids garantie.
Door de put te voorzien van een opdrijfflens rondom is opdrijven uitgesloten. De putten zijn afgedicht met een geheel afneembare aluminium traanplaat deksel.
Om de meetinstallatie te beschermen tegen vorst, wordt er een isolerende plaat in de put aangebracht. Tevens zijn er rvs klimbeugels in de put aangebracht.

De gietijzeren FFM flenzen dienen op onze werf afgeleverd te worden, deze zijn te verkrijgen bij Brabant Water. Wij zullen deze dan geheel waterdicht ingieten in de wand. In de regel is het leveren en plaatsten van de put en het aanbrengen van het deksel bij de prijs inbegrepen.

Ook als pompbehuizing voor andere toepassingen is deze uitvoering geschikt. Het grote voordeel is de volledige toegankelijkheid van bovenaf. Daardoor ook vaak toegepast als pompen-installatiekelder op campings e.d.

Afwijkende maten op aanvraag, evenals afwijkende wand en vloerdiktes.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers op info@leenensteengoed.nl of bel 0493-491457