Smeerkelders industrieël

1
Industriële smeerkelders
 
Voor smeerkelders die belast worden met hoge gewichten, zoals bijvoorbeeld door vrachtverkeer of agrarische voertuigen, heeft Leenen Steengoed twee series smeerkelders in het assortiment.
 
Deze smeerkelder bestaat uit losse prefab elementen die gecombineerd kunnen worden tot één waterdichte smeerkelder. De elementen worden onderling verbonden d.m.v. draadstangen en spanmoeren. Doordat de kopwanden voorzien zijn van een rubberrand ontstaat een waterdicht geheel. Optioneel kan ook een element worden toegepast waar een remtestmodule ingebouwd kan worden.
 
Deze smeerkelder is leverbaar in verschillende lengtes, hebben een inwendige breedte van 120 cm en een  inwendige hoogte van 160 cm. De vloerplaat is 15 cm, de wanden zijn 16 cm en een eventuele dekplaat is 12 cm dik. Om opdrijving te voorkomen wordt de kelder standaard uitgevoerd met een flens rondom. In de bovenrand van smeerkelder worden stekeinden ingestort om de kelder aan de vloer vast te storten. 
 
Heeft u interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers op info@leenensteengoed.nl of bel 0493-491457

 

Telefonisch contact Prefab

Telefoon: 0493-491457
Fax: 0493-493827

Maandag t/m vrijdag
08.00 tot 18.00 uur.

Zaterdag - gesloten

  volg ons ook op twitter